Da li mi je potrebna NFC Contact kartica?

Da li ste ikada morali da delite kontakt podatke sa nekim koga ste upravo upoznali, a morali ste da ih pitate za njihov broj telefona, da ih dodate u svoje kontakte, zatim da potražite vezu koju ste želeli da pošaljete i na kraju da im je pošaljete preko SMS-a, WhatsApp-a, Viber-a ili neke druge aplikaciji?

To se dešava svima nama, svaki dan. Sada zamislite da možete da delite vaše kontakt podatke sa nekim koga upoznate, bez potrebe da ga dodajete kao kontakt ili menjate brojeve, bez potrebe za bilo kakvom aplikacijom, internetom, samo tako, trenutno, jednostavnim dodirom njihovog telefona sa vašom NFC Contact karticom ili skeniranjem QR koda odštampanog na njoj.

Naše DBC NFC Contact kartice daju Vam tu mogućnost!

Karakteristike DBC NFC Contact kartice

Samo jedna DBC NFC Contact kartica u vašem novčaniku zamenjuje sve vaše tradicionalne vizit kartice.

Internet nije potreban

Kontakt podaci su snimljeni na NFC čipu i QR kodu, tako da se kontakt podaci ne nalaze na internetu. Samim tim podaci se ne mogu ažurirati naknadno.

Deljenje kontakt podataka

Jednim dodirom sa Android telefonom koji poseduje NFC, podaci se uvoze u imenik. Za iPhone telefone tu je QR kod jer njihovi bezbednosni protokoli ne dozvoljavaju uvoz kontakta u imenik putem NFC tehnologije.

Materijal i dimenzije

Kartice su napravljene od plastike što ih čini veoma izdržljivim. Pun kolor štampe zaštićen je slojem protiv ogrebotina. Otporne su na vodu i druge tečnosti. Pored standarnog dizajna koji je u ponudi, moguće je brendirati karticu po želji korisnika. Veličine su kao kreditne kartice što ih čini pogodnim za korišćenje i nošenje.

DIZAJN I CENA

Izrada DBC NFC Contact kartica po dizajnu iz naše ponude iznosi 2500 RSD. Ukoliko korisnik želi sopstveni dizajn kartice, izrada kartice u tom slučaju iznosi 3500 RSD.

Primer prednje strane
Primer zadnje strane