NFC kartice

Šta je to NFC?

NFC premošćuje jaz između fizičkog i digitalnog sveta. To je skraćenica za Near Field Communication, tehnologiju koju koristite svaki put kada dodirnete telefonom uređaj u prodavnici za usluge plaćanja ili kada koristite kartice javnog prevoza itd...Sve ovo koristi NFC i to je najbrže rastući metod bežičnog prenosa podataka. Može da otkrije i omogući komunikaciju u neposrednoj blizini između dva uređaja ili u našem slučaju telefona i vaše NFC kartice, bez potrebe za internet konekcijom ili Bluetooth-om. NFC je automatski i nema potrebe da ih bilo koja aplikacija čita.

Žašto mi je potrebna NFC kartica?

Da li ste ikada morali da delite vezu sa nekim koga ste upravo upoznali, a morali ste da ih pitate za njihov broj telefona, da ih dodate u svoje kontakte, zatim da potražite vezu koju ste želeli da pošaljete i na kraju da im je pošaljete preko WhatsApp-a, Viber-a ili neke druge aplikaciji?

To se dešava svima nama, svaki dan. Sada zamislite da možete da delite vezu sa nekim koga upoznate, bez potrebe da ga dodajete kao kontakt ili menjate brojeve, bez potrebe za bilo kakvom aplikacijom, samo tako, trenutno, jednostavnim dodirom njihovog telefona sa vašom NFC karticom.

Naše DBC NFC kartice daju Vam tu mogućnost!

Kako do DBC NFC kartice?

Veoma jednostavno u par koraka možete započeti proces dobijanja naše DBC NFC kartice.

Pravni subjekti, investicije i opštine

Potrebno je samo da kreirate porudžbinu i na Vaš e-mail dobićete dalja uputstva.

Fizička lica - napravi profil

Registruj se i potpuno besplatno kreiraj svoju DBC uz mogućnost jednokratne kupovine NFC kartice ili ostalih gedžeta.

Dizajn NFC kartica

Za pravne subjekte, investicije i opštine izgled DBC NFC kartica prilagođava se zahtevu korisnika. Fizička lica mogu kupovati već kreirane šablone kartica ili ostalih gedžeta.