O nama

MB Finkom

Agencija MB Finkom sa sedištem u opštini Brus osnovana je 31.07.2000. godine. Od tada pa do danas agencija beleži uspešne godine poslovanja na polju računovodstvenih, knjigovodstvenih i revizorskih poslova. U osnovne delatnosti agencije još ulazi i poresko savetovanje. Od 2015. godine agencija proširuje svoju osnovnu delatnost na polje IT-a.

Projekat CLICK ON SERBIA

U 2021. godini pokrenut je projekat pod nazivom CLICK ON SERBIA od strane tima DOTwebsoft koji je Agencija MB Finkom podržala kao pilot projekat. Osnovna ideja sa kojom je započet ovaj projekat bila je potreba da se na jednom mestu na WEB-u objedine sve potrebne informacije o subjektima iz privatnog i državnog sektora, a sa druge strane omogući krajnjim korisnicima dostupnost redovno ažuriranih podatka o njima u svakom trenutku. Zato je tim DOTwebsoft kreirao glavnu uslugu koju trenutno pružamo DIGITALNA VIZIT KARTA i na taj način omogućili stvaranje poslovnog imenika Srbije u novom formatu. Nudimo Vam da na našem sajtu clickonserbia.com u novom formatu predstavite Vašu firmu, ustanovu, opštinu, investiciju, biznis, apartman, hotel ili zanimanje sa teritorije Srbije. Ovom prilikom tim DOTwebsoft želi da se zahvali na podršci Agenciji MBFinkom. Projekat CLICK ON SERBIA je pilot projekat i kao takav podložan je izmenama u cilju poboljšanja i modernizacije osnovnih usluga.

Digitalna vizit karta

Digitalna vizit karta (eng. Digital Business Card ili DBC) je savremeni način reklamiranja. To je mini web sajt koji sadrži sve osnovne informacije o pravnom licu, fizičkom licu sa zanimnjem, opštini, javnoj ustanovi, javnom preduzeću ili investiciji itd. Digitalna vizit karta je postavljena na sajtu i njen link možete koristiti u potpisu vašeg mejla ili je slati krajnjim korisnicima vaših usluga sms-om, preko Vibera, WhatApp-a, Facebook-a, Instagrama ili bilo koje druge aplikacije ili servisa za komunikaciju. Kao produkt tima DOTwebsoft DIGITALNA VIZIT KARTA je takođe u fazi pilot projekta i kao takva podložna je izmenama u narednom periodu, a sve u cilju modernizacije usluge i prilagođavanju potrebama tržišta u Srbiji.